Kombi Servisi

Kombi Servisi

Kombi Servisi alanında profesyonel ekip ve kadrosuyla İstanbul Avrupa Yakası Kombi Servisi Kombi Bakımı hizmeti vermektedir.

Kombi Servisi – 0537 737 94 60

Haftanın 7/24 günü; Güler Kombi Servisi, Kombi Bakımı ve hizmetleri vermekteyiz. 1 yıl boyunca işçilik ve değişen parça garanti imkanı sunuyoruz. Güler Kombi Servisi talepleriniz için bizi  0537 737 94 60 no’lu telefon numaralarımızdan ulaşabilirsiniz.
Güler Kombi Servisi olarak, Tüm kombi modellerine servis hizmeti vermekteyiz. Servis talebinde bulunduğunuz gün içerisinde. İstanbul Avrupa Yakası Servis araçlarımız en kısa zamanda size ulaşarak sorununuza yerinde çözüm bulacaktır.
Kombi Servisi çalışanlarımız bakım ve servis işlemleri ile ilgilenerek müşteri memnuniyetini hedeflemektedir.
Teknolojinin gelişmesi ile kombi alanında da çok önemli gelişmeler oldu. Eskiden tek tip kombi varken şu an onlarca tarz ve modelde kombi vardır. Bu kadar kombinin olması dolayısıyla kaliteli ve kalitesiz kavramlarında da beraber getirdi. Sizler kombi alırken kaliteli bir kombi alır iseniz, ardından alacağını servis hizmeti de kaliteli ve güvenilir olacaktır. İstanbul bölgesinde her yere yetkili servis hizmeti vemekteyiz. Kombinizin markası ne olursa olsun bizden servis hizmeti alabilirsiniz. Servis işlemi içinde Kombi Bakımı, Kombi Tamir gibi işlemleri de barındırır.
Servis işlemi ikiye ayrılır.Bunlar;
  • Yetkili Servis
  • Tamir Servisi
Bunların arasındaki farka gelecek olursak yetkili servis sadece belirli markalarla ilgilenir iken. Tamir servisi her marka kombiyle ilgilenir.Servis işlemi sadece kombi ile sınırlı değildir. Evde kombiye bağlı çalışan her ne varsa bunlar da servis işleminin alt kümesine girer. Mesela kombinin bozulan veya kırılan ufak bir parçasını (düğme-kol-kapak vs.) değiştirmekte servis işlemini kapsar.
Servis işlemi genelde herkes tarafından pahalı olarak bilinir ama biz Güler Kombi Servisi olarak size en hesaplı fiyatları sunuyoruz. İşini bilen profesyonel kadromuzla sizlere en doğru en hızlı en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlarla sunuyoruz. Ayrıca servis işlemi esnasında değişen parça işletmemiz tarafından bir yıl garantilidir. Her hangi bir problemde bizleri tekrar arayıp ücretsiz yardım alabilirsiniz. Uzun yıllardır bu sektörün içinde olduğumuzdan dolayı sizlere her türlü problemin çözümü konusunda garanti vermekteyiz.

Kombi Servisi Hizmetinin Doğrusu Mu Olur?

Türkiye de ki müşterilerin kafasında böyle bir soru var. Şöyle açıklamak gerekirse doğru bir hizmet almadığınız zaman kombiniz de doğru bir şekilde tamir olmayacak demektir. Sizlerde doğru ve kaliteli bir hizmet almak istiyorsanız bizler ile iletişime geçebilirsiniz.
Biz kuruluşumuzun vizyonu ve misyonu gereği her zaman sizlerin mutluluğunu önemsemekteyiz. Sizleri mutlu etmek içinde kombilerinize elimizden gelenin en iyisini yaparak müdahale etmekteyiz. En kaliteli ve orjinal yedek parçaları kullanan işletmemiz tüm İstanbul genelinde sizlere hizmet vermektedir.
Bizlere ulaştığınız gün içerisinde İstanbul’un neresinde olursanız olun aynı gün içinde sizlerin sorununu çözmek için orada oluruz. Periyodik bakım işlemi de servis işlemini kapsar. Kalorifer peteklerinizin bakımı, tesisat sisteminin bakımı hep servis işleminin içindedir. Ekibimizde alanında uzman teknisyenler bulunmaktadır. Bu sayede sorununuz en profesyonel ve en kolay şekilde çözülmektedir. Ekibimiz her işleminden sonra ekipmanlarını temizler ve bakımını yapar ki sizlere vereceğimiz hizmetlerde daha kaliteli olabilelim.
Ekibimizin kullandığı ekipmanlar son derece kaliteli ve son teknoloji ekipmanlardır. Ekipmanlarımızı her çıkan yeni teknolojiyi takip ederek yenilemekteyiz. Bunları yapıyoruz ki sizlere ne kaliteli hizmeti sunabilelim.
Servis işlemi tamir işleminide kapsar. Kombi Tamiri konusunda da uzman ekibimizle sizlere hizmet vermekteyiz. Kombi tamirinde kullanılan ekipmanlar çok önemlidir. Doğru parça doğru ekipmanla sökülmez ise çok büyük problemlere yol açar.
Kombi Bakımı yapan işletmemiz sizlere en kaliteli bakım hizmetini vermektedir. Bu sayede sizler tek seferde oluşan probleminizi çözmüş olursunuz. Kombi Bakımı en az yılda bir kere yapılmalı ki kombi daha uzun bir süre kullanılabilsin. Bakım servis tamir işlemlerinin toplamı kombinin kaliteli bir kullanım ömrü olmasını sağlar.

Kombi Servisi Tüm İstanbul’da !

Peteklerin temizlenmesi bakımının dikkat edilmesi de servis işlemi bakımından çok büyük bir önem kapsar. İyi bakımı olmayan petekler suyu kolayca devir daim edemez ve ısınma problemi yaşanır. Ayrıca şöyle bir problemle de karşılaşılır. Bu problem şu dur peteklerin için atık kireç dolması, bu sebepten dolayıda ısınmada problem yaşanır.
Ülkemiz de her sene arttan doğal gaz fiyatları nedeni ile faturalarımız da da artış görülmektedir. İşte bu sebepten dolayı profesyonel ekibimize servis işlemini yaptırırsanız, Daha az fatura ödeyip kara geçebilirsiniz. Sakına servis işlemi pahalı diyip bu işlemden kaçmayın biz sizlerin cebine değil mutluluğuna talibiz. Sizlere en avantajlı en hesaplı fiyatları sunmaktayız. Siz değerli müşterilerimiz mutlu ise bizler de mutluyuz. Ülkemizde çok doğru sanılan bir yanlışta şudur. Evdeki tüm odaların kalorifer peteğini açıp çalıştırmamak. Bundaki sebep oturmadığımız odayı neden çalıştırıp daha fazla fatura ödeyelim. Bu o kadar yanlış bir düşüncedir ki zaten kombiden çıkan sıcak su o kapalı kalorifer peteğine kadar gitmektedir. Hatta siz o peteği açmayarak o odayı soğuk tutuyosunuz ve diğer odalar o odatı ısıtmak için kendi ısılarını paylaşıyor. Ve bu yüzden daha fazla gaz harcayıp, daha fazla fatura ödersiniz.
Çalışan ekip üyelerimiz Güler Kombi Servisi ve Bakımı alanında profesyonel kişilerdir. Tüm Servis işlemleri titizlikle yürütülmektedir. Sizde talepte bulunmak için 0537 737 94 60 no’lu telefon numaralarımızdan ulaşabilirsiniz.
Detaylı Bilgi Almak ve Servis Hizmeti için Bizi Arayın…

Telefon : 0537 737 94 60

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eca Kombi Servisi

Kombi Servisi ve Petek Temizleme

Demirdöküm Kombi Servisi